torstai 31. toukokuuta 2012

Polttarit

Toinen kaasoistani haki minut perjantai iltana kello 18 kotoa ja iski minulle Sol pullon käteen.
Menimme hänen luokseen laitoimme minulle geelikynnet, söimme, joimme muutaman ja kävimme saunassa.

Lauantai aamuna kaasoni meikkasi mut ja vaatetti. Sitten käskettiin odottaa hänen luonaan hetken aikaa. Se hetki tosin vähän venähti, koska kaasoni puhelin hukkui jonnekin päin autoa ja poliisitkin vielä kaiken lisäksi pysäyttivät polttari porukan.
Mutta pääsin loppujen lopuksi piknikille jossa odotti polttari porukka, voileipiä, mansikoita, suklaata, kermavaahtoa kuohuviiniä ym... Ja piknikkimme oli oikein sisustettu oli tyynyjä, vilttejä, lyhtyjä, kuohuviinit sinkkiämpärissä jne..

Sain aina ennen uutta paikkaa vihjelapun.

Piknikin jälkeen menimme upealla ja isolla moottori veneellä ajelemaan ympäri Näsijärveä ja minut laitettiin vähäksi aikaa renkaaseen veneen perään. Se oli hauskaa.

Kävimme myös vähän ottamassa valokuvia. Jouduin myöskin hakemaan ABC:n hesestä hampurilaisen sellainen seksikäs alusasu toppi päällä. Farkut sai kyllä olla jalassa. Sitten suuntasimme saareen mökille söimme ja kävimme morsius saunassa. Juoksin ympäri saunaa, päälleni heitettiin kananmunaa, jauhoja suolaa, istuin havujen päällä, heitin vihdan saunan katolle jne.. Sen jälkeen suuntasimme Tampereelle baariin.

Tässä oli tiivistettynä mitä teimme. Meillä oli todella hauska ja rentouttava päivä. Mukana oli myös pari raskaana olevaa ja myös he viihtyivät hyvin koko päivän.

1 kommentti:

  1. Sellainen on mukavaa, että päivän tapahtumat miellyttävät suurin piirtein kaikkia.Kuulostaa hyvinkin kivoilta polttareilta.;)

    VastaaPoista