sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kauneus...?

Olen aina ollut vähän poikatyttö, mutta nyt huomaan, että haluan olla prinsessa hääpäivänä... En ole ikinä käynyt solariumissa, mutta muutama päivä sitten kävin sielläkin ensimmäistä kertaa elämässäni. Toinen kaasoistani käy säännöllisesti solariumissa ja kertoi minulle vinkkejä miten kannattaa olla. Ei olisi kyllä tullut mieleen, että käsiä kannattaa välillä pitää sivuilla ja välillä pään päällä niin rusketus on tasaisempi. Haluan itselleni vähän päivittyneen ihon hääpäiväksi varsinkin, kun miehellä on suomalaiseksi normaalia tummempi iho niin en halua näyttää vitivalkoiselta hänen vieressään. Suomessa on tällä hetkellä vielä vähän kylmä ottaa aurinkoa. Ja toisaalta ei ole vaaraa polttaa itseään, kun on solariumissa sen tietyn ajan.


Salilla käymistä olen miettinyt jo pidempään. Jotta peruskuntoni vähän paranisi. Joten aloitin parikuukautta sitten käymään salilla. Nyt vain on tullut missioniksi saada mahani vähän pienemmäksi. Synnytyksen jälkeen se on jäänyt vähän löysäksi ja nyt yritän sitä kiinteyttää. Laihduttamaan en ala, mutta nyt tarvitsee varmaan alkaa tekemään entistä enenmmän vatsalihaksia, että tulokset alkavat oikeasti näkymään... Mieheni on kyllä sanonut, että vatsani on jo kiinteytynyt ja ehkä jopa vatsalihaksetkin näkymään.

Jos jaksaisin tuollaisen vatsan treenata olisin tyytyväinen.

Molemmat kaasoni myöskin valkaisevat hampaitaan aineella jota voi ostaa netistä. Itse en tykkään valokuvissa näyttää hampaitani, koska ne ovat mielestäni ärsyttävän keltaiset. Nyt kaasoni ovat puheneet minulle jos nyt hommaan tuollaisen paketin ehtivät hampaani näyttää hyviltä häihin mennessä. Hmmm pitäisiköhän sellainenkin nyt sitten hommata... Enpähän ainakaan sitten miettisi valokuvia ottaessa miten hymyilen, etteivät hampaat vain näy. Mitään pepsodent hymyä en halua, mutta vähän vaaleammat vain.

Kylläpäs nä häät saavat minussa pinnallisen puolen esiin... Ei vaan kai sitä nyt kerran elämässään saa näyttää prinsessalta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti