tiistai 6. maaliskuuta 2012

Taustamusiikki?

Mietin pitäisikö ruokailun ja oleskelun yhteydessä olla taustamusiikkia? Muistaakseni häissä joissa olen ollut ei ole ollut taustalla musiikki tai en ole sitä huomannut. Olen lukenut, että osa ihmisistä haluaa häihinsä musiikkia taustalle.
Illalla meille tulee bändi, joten mietin riittäisikö vain illalla oleva musiikki. Ei tarvitsisi alkaa virittelemään kaiuttimia taustamusiikkia varten. Vai viritteleeköhän bändi soittokamansa niin, että niihin voi laittaa päivällä taustamusiikin soimaan.... Pitää kysellä ja miettiä.

Vihkimisen ajaksi meiltä tulee musiikki joka tapauksessa soittimesta. Mietin myöskin, että loppuillaksi/yöksi voisi olla musiikkia cd:llä tai tietokoneella. Luultavasti pieni osa ihmisistä juhlii vielä yöllä, kun melkein kaikki ovat jo lähteneet. Onhan majoitus kuitenkin samassa pihapiirissä.

Törmäsin netissä hää dj sivustoon josta saisi valot sekä kaikenlaisia lisäpalveluita. Meille, kun tulee bändi niin emme tarvitse dj:tä, mutta muille jotka miettivät dj hankkimista vinkkinä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti