tiistai 27. maaliskuuta 2012

Valssi

Olen tuskissani etsinyt meillä häävalssia. Joko en ole pitänyt sävellyksestä tai sanoista tai ne eivät ole sopineet häihin. Ja tänään äitini kertoi, ettei häävalssia kuulukaan laulaa soittaa vain ja saman oli miehenkin äiti tänään hänelle kertonut. Eihän meistä kumpikaan sitä ollut tiennyt :D
Kaikki perinteiset häävalssit ovat olleet mielestäni vähän tylsiä minun makuuni (tai ainakin ne mitkä olen kuunnellut) Mietitiin myöskin Metallican - Nothing else matters sen kuulemma voi soittaa valssina... Näin ainakin olen keskustelu palstoilta lukenut. Mutta se tuntuu olevan monta kertaa tanssina vähääkään raskaampaa musiikkia kuuntelevilla pareilla. Valssi tanssitaidottomillekin kävi mielessä, mutta eihän meidän kohta enää pitäisi olla tanssitaidottomia, kun tanssikurssilla käydään ;)

Kysyin tuota Hammerfallin biisiä tanssiopettajalta, että miten se kuuluisi tanssia. Sen kuulemma voisi tanssia bluesina, mutta vaatisi kolme yksityistuntia, että tanssi näyttäisi hyvältä. Tyrmäsimme siis ideamme tanssia tuo biisi, koska tuon perustanssitaidon opettelussa on jo tarpeeksi työtä meidän aikamme puitteissa. Kotona emme hirveästi ehdi harjoittelemaan, koska mies on töissä pojan päiväunien ajan ja illalla ei voi kunnolla keskittyä tanssiin, kun tarvitsee pojasta huolehtia, tehdä kotitöitä ym...

Kävimme eilen tanssitunnilla tämä oli neljäs tuntimme. Menemme alkeisjatkotunnille ensimmäistä kertaa ja olimme molemmat ihan sekaisin, mutta yllättävän hyvin se meni. Ainakin kun vertaa ihan ensimmäiseen tanssi kertaamme.

Nyt kuuntelimme Viikatteen vastarannan valssi biisin ja tällä tietoa tanssimme sen häävalssinamme. Vielä meillä on hetki aikaa miettiä sillä bändi haluaa tietää valssit 1kk ennen häitä.

Toisesta valssista ei ole mitään hajua. Äitini kysyi saavatko he päättää toisen valssin ja eiköhän se käy meille ihan hyvin. Miehen äiti ei ilmeisesti halua tanssia vanhempien valssia ei kuulemma ole tanssinut moneen vuoteen. Mutta sen tiedän, että äitini ja isäni haluavat varmasti tanssia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti