maanantai 14. toukokuuta 2012

Valokuvaus

Olen jo aiemmin kertonutkin että, valokuvaaja on tuttumme. Hän valokuvaa Aftersunset photographylle sivutulona. Heidän facebook sivunsa. Kuvaaajan kuvat ovat mielestäni upeita ja ottaa välillä todella hauskoja ja erikoisia kuvia. En itse haluaisikaan pelkästään niitä "perinteisiä" hääkuvia.
Meidät vihitään paikan päällä ja olemme suunnitelleet, että ehtisimme ottaa valokuvia ennen vihkimistä. Toisaalta en haluaisi, että mies näkee minua "valmiina" ennen vihkimistä, mutta koska emme lähde kirkolta juhlapaikalle, ei oikein ole muutakaan järkevää väliä ottaa kuvia? Olemme kyllä suunnitelleet, että ottaisimme kuvia lisää vihkimisen ja ruoan välissä, mutta en tiedä riittäisikö aika jos ottaisimme kuvia vain tuolloin. (varsinkin, kun meillä on alle vuoden ikäinen poika niin kuvien ottaminen voi olla hankalaa silloin kun hänkin on kuvissa. Enkä välttämättä mahdollista laumaa ihmisiä seuraamaan kuvien ottoa.) Olemme suunnitelleet ottavamme kuvat juhlapaikan lähiympäristössä. Miljöö on hieno joten mahdollisia kuvauspaikkoja on varmasti paljon.

Tässä on jotain hienoja vähän erilaisia kuvia joista pidän. (kuvat googlella etsittyjä)





3 kommenttia:

  1. Aika moni haluaa kuvat ennen vihkimistä juurikin tuon takia, että tuolloin on yleensä aikaa enemmän, eikä tarvitse kuvaustilanteessa stressata miten vieraat viihtyvät.

    Voittehan te ottaa ihan alkajaisiksi "First Look" kuvan, jolloin saatte ehkä sen kautta sitä tunnelmaa, minkä saisitte jos näkisitte vasta vihkipaikassa ensimmäisen kerran :)

    VastaaPoista
  2. itsekkin pidän juurikin tuollaisista erilaisista hääkuvista. Niissä on jotenkin persoonaa enempi, eikä se tunnelma ole sellainen tekaistu jäätynyt hymy kuva!!!:D

    VastaaPoista
  3. Ajateltiin mennä hääpaikkaan "etsimään" hyviä kuvauspaikkoja ja jos saan tuon miehen suostumaan niin voitas itse vähän ottaa kuvia, että miten sitten poseerattais... mies vaan vihaa valokuvissa oloa joten pitää vähän suostutella..

    VastaaPoista