sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Ajatus

Olemme mieheni kanssa puhuneet naimisiin menosta useamminkin, mutta vain ajatuksena. Kun tulin raskaaksi kysyi äiti menemmekö naimisiin? Miksei...  Mutta en halunnut viettää häitäni raskaana.
Syitä.
- En voisi juoda alkoholia. (Ei niin tärkeää, mutta olen aina ajatuksissani halunnut juhlia omissa häissäni aamuun asti, en paljoa halua juoda, mutten myöskään olla täysin selvinpäin)
- Näyttäisi siltä, että menisimme naimisiin pakosta... Varsinkin koska olisin viimeisilläni raskaana kesällä. (Vaikka en niin muiden mielipiteistä välitäkkään, mutta en myöskään halua selitellä...)
- Voisin olla kipeä, jalkoja särkeä, selkään sattua... (Ei olisi kiva purra hammasta koko hääpäivää ja toivoa,       että se olisi ohitse)
- Mitä jos lapsi syntyisikin aikaisemmin kuin pitäisi? (Ei tulisi mitään olla viikon vanhan lapsen kanssa omissa häissään. Saatika se, ettei pystyisi tikkien kanssa istumaan.)
- Stressaisin häistä. (Ei varmaankaan tee hyvää lapselle?)
- Mitäs jos häät pitäisi perua, koska olen sairaalassa tai muuten niin kipeä, etten jaksaisi.

Niinpä päätimme mennä naimisiin myöhemmin.

Asia tuli uudestaan puheeksi ennen joulua. Mutta pystymmekö säästämään rahaa ensi kesäksi tarpeeksi... Pahalta näyttää. Lapsen hankkiminen ei ole halpaa vaikka merkkituotteita emme ostakaan ja osan ostamme käytettyinä.

Vanhempani ilmoittivat voivansa maksaa häät. Ainakin melkein kaiken. Puvut maksavat kaikki itse ja me maksamme alkoholit ja jotain muuta. Kaikista suurimman menoerän maksavat vanhempani, eli paikan ja pitopalvelun ja ehkä jotain muutakin.

Budjetti? Ei mitään hajua. Mahdollisimman halvalla, mutta ei kuitenkaan liian halvalla. Eli?
En yleensäkään halua mitään hirveän kallista joten katsotaan millä budjetilla mennään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti