torstai 16. helmikuuta 2012

Hääpuvut

Kävimme morsiusgalleria Tampereella etsimässä pukua minulle ja sulhaselle. Minua vähän jännitti sovitus, koska en ollut aivan varma millaisen puvun haluisin, enkä tiennyt pukujen hinnoista mitään joten en varsinaisesti ollut päättänyt paljonko puku saisi maksaa.
Morsiusgalleriassa palvelu oli todella ystävällistä ja kiireetöntä. He etsivät pukua sen perusteella mitä en haluaisi/ haluaisin. Sainkin kokeilla montaa mieluista pukua
Ihastuin yhteen pukuun, mutta valitettavasti puku oli liian kallis. Mutta löysin toisen melkein yhtä hyvän puvun. Puku sattui vieläpä olemaan 40% alennuksessa.
Vähän pukuun tarvitsee tehdä muutoksia. (Myyjä sanoi, ettei ikinä ole pukua joka sopisi täydellisesti vaan aina jotain pientä täytyy muuttaa) Yläosasta puku on liian pieni. (ranskalaisilla kuulemma on pienempi rintakehä kuin muilla.) Haluan, että yläosaan tehdään nyöritys ja samalla korjaantuu tuo ongelma.
Puku on myöskin liian pitkä joten helmasta joudutaan ottamaan pois, mutta kuinka paljon, riippuu siittä millaiset kengät haluan. Korjausompelut kannattaa tehdä vasta n. kahta viikkoa ennen juhlaa.

(Kuvat ovat huonoja, koska ovat kännykkä kameralla otettuja. Unohdin kameran kotiin.)


Miehelle tulee musta bonjour-puku, viininpunainen liivi ja musta paita.
Puvun vuokrasimme, koska sille olisi niin vähän käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti