lauantai 18. helmikuuta 2012

Kaasot ja Bestman

Mietin kenet valitsisin kaasoiksi. Vaihtoehtoja on monia hyviä ystäviä. Päädyin kahteen lapsuuden ystävääni. Olen tuntenut heidät n. kymmenen vuotta. Kaasoni pitävät juhlista ja tykkäävät suunnitella kaikenlaista. Matkan varrella olemmekin suunnitelleet ties millaisia matkoja ja muita ideoita jotka yleensä ovat vain jääneet villeiksi suunnitelmiksi. Yhdessä olemme tehneet kaikenlaisia tempauksia. Luotan kaasojeni järjestely taitoihin ja tiedän heidän olevan innoissaan mukana. Varmasti saan myöskin saan heiltä hyviä ideoita.
Kun pyysin toista kaasoani kaasoksi eihän vastannut oikein muuta kuin, että käy. Mietinkin, että olisisn luullut hänen olevan innokkaampi. Seuraavana päivänä sainkin innokkaan puhelin soiton. Ei ollut aluksi hämmennykseltään oikeen tajunnut mikä kaaso on tai, että olemme menossa naimisiin.

Bestmaniksi mieheni valitsi poikamme kummisedän. Hänellä on paljon kokemusta erilaisten juhlien järjestämisestä. Yleensä hän on se joka varaa mökit ym. kun kaveri porukalla jonnekin menemme.

Kaikki avustajat ovat minun ja mieheni hyviä ystäviä. He ovat rentoja, ystävällisiä ja varmasti keksivät kaikkea kivaa ja yllättävää. Luotan avustajiimme. Aioinkin koko jättää hääpäivän leikkien suunnittelun kokonaan heidän kontolleen. Sitten hääpäivänä näemme mitä leikkejä he ovat keksineet.

Kaaoilleni löysinkin jo yhdet kiitos lahjat, mutta en niitä tässä mainitse jos he vaikka löytävät tämän blogin ja lukevat sitä...

Ps. kuten huomaatte tähän astiset tapahtumat ovat tapahtuneet jo jokin aika sitten, mutta julkaisen ne nyt vasta koska parhaimmillaan olisi tullut kuukauden tauko kirjoituksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti