maanantai 13. helmikuuta 2012

Teema

Olen lapsesta asti halunnut häideni teema väriksi sini-hopean. Mieheni lempiväri on musta eikä juuri muuhun pukeudu, joten sini-hopea ei kyllä yhtään näyttäisi MEIDÄN häiltämme. Toinen vaihtoehto jonka haluaisin on musta-viininpunainen. Ja se teema sopi miehelleni paremmin kuin hyvin. Väri teema on meidän näköisemme vaikka joidenkin mielestä se voi olla liian synkkä, mutta ei meitä muiden mielipiteet kiinnosta.


Musta-viininpunainen ei taida olla kyllä hirveän suosittu väri hääsomistuksessa? Välillä ainakin saan hakea nettikaupoista haluamaani väriä monesta paikasta. Muilla väreillä kyllä haluamiani tavaroita on.

Ja minä kun tiedän mitä haluan niin sen myös haluan. Ei vaan tiedän suurilinjaisesti mitä haluan ja sitten yritän löytää mahdollisimman paljon vastaavan. Välillä kyllä löytyy juuri mitä haluan, mutta en ala maksamaan kymmenenkertaisesti juuri siitä mitä haluan jos paljon halvemmalla saan melkein mitä haluan. Välillä kyllä menee tunteja tai kymmeniä kun etsin jotakin tarpeeksi paljon samalta näyttävää. Joillain ihmisillä voisi mennä hermot "mielihalujeni kanssa" en voisi kuvitellakaan palkkaavani hääammattilaista, koska luultavasti en saisi mitä haluisin enkä kehtaisi montaa kertaa sanoa, ettei tuo ole sitä mitä haluan ja tyytyisin "huonompaan" vaihtoehtoon.

Kuulostan ihan hirveältä Bridezillalta... Varokaa vain kaasot ja muut. Ei vaan. Tietoisesti en anna muiden tehtäväksi hankkia jotakin tiettyä tavaraa. Käytän siihen oman aikani. Annan muiden ehdotella asioita, somistuksia kuinka menetellään ym... Ja paljon olen hyviä ideoita muilta saanutkin. Haluan olla morsian josta pidetään vielä häiden jälkeenkin joten annan vain "helppoja" tehtäviä muille ja sellaisia joissa tiedän, että minua harmitan vaikka en saisikaan sitä mitä haluan.

Somistukset, kortit ja kakun haluan ideoida itse. Päättää pukuni ja yhdessä sulhasen kanssa päättää hänen pukunsa. Vanhempani, sisarukseni, kaasot ja bestman saavat itse päättää mihin pukeutuvat. Tosin toivon häiden väri teemaan sopivaa pukeutumista, mutten sitä vaadi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti