keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Musiikki

Äitini haluaa ehdottomasti bändin häihimme. Niinpä meidän ei tarvinnut miettiä eri vaihtoehtoja illan musiikin suhteen. Äitini tilasi Vitosen setelin meille soittamaan. Äitini tuttu soittaa bändissä ja halusi bändin soittamaan meille.

Joululahjaksi saimme vanhemmiltani sarjalippuja tanssikoulu Tanssikseen Tampereelle. Muutaman kerran olemme käyneet harjoittelemassa. Ei se tanssiminen niin helppoa ole miltä näyttää... Minä en oikein osaa jättää viemistä miehelle ja mieheni ei osaa rentoutua. No eiköhän harjoittelemalla meidänkin tanssitaitomme parane.

Ajattelin ehdottomasti haluavani meille häävalssin, mutta sopivaa biisiä ei vielä ainakaan löytynyt. Haluisimme vähän rokimman häävalssin mielellään heviä. Mietimme Hammerfallin - Dreams come true biisiä. Se sopisi ihan hyvin sanoitukseltaan häihin, mutta valitettavasti menisi kuulemma tangona. Ehkä me sitten tanssimme häätangon..

Alttarille kävely musiikiksi mieheni haluaisi King Diamondin - Wedding Dream biisin. Joten varmaan päädymme siihen. Alttarilta pois kävelyyn emme vielä ole löytäneet biisiä.

Onko teillä ehdotuksia "rokimmaksi" häävassiksi? Tai ideoita hyväksi kävely biisiksi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti