keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Häiden viettopaikka

Ja sitten kuumeisesti etsimään paikkaa. Meidät siviilivihkitään ja haluamme vihkimisen paikan päällä, joten myöskin se pitää ottaa huomioon juhlapaikkaa katsellessa. Haluaisin vihkimisen pihalla. Toivottavasti hääpäivänä on hyvä sää. Kävimme katsomassa kolmea paikkaa.

Siilinranta, Mouhijärvellä. Ihan kiva ja ulkona hieno saari jossa voisi vihkiä. Siilinrannalla on oma pitopalvelu. Sisälle myöskin rakennettu baaritiski jossa kylmä laatikot. Saisi tuoda omat alkoholijuomat. Sisältä turhan tehdasmainen onhan paikka kuitenkin entinen meijeri. Olisi myöskin pitänyt tietää monelta juhlat loppuvat.

Kutalan nuorisoseurantalo. Tähän paikkaan saisi itse valita pitopalvelun ja omat alkoholituotteet saisi tuoda. Pihakin oli ihan kiva, mutta pitäisi miettiä missä vihkimisen voisi suorittaa. Tilasta voisi myöskin tulla pulaa. Kulkuyhteydet olisivat meille hankalat.

Koiviston kestikievari, Mouhijärvellä. Tähän päädyimme. Ihana piha ja vanhanajan tunnelma. Kievarilla on oma pitopalvelu, mutta menua saamme muuttaa oman mielemme mukaan. Alkoholi juomat pitää ottaa kievarin kautta, mutta suulin vieressä on anniskeluvapaa alue johon voimme illalla laittaa omat boolit. Ja juhlia saa aamuun asti. Myöskin majoitus on mahdollinen ja aamupala kuuluu hintaan. Paikasta jäi paras tunnelma ja pitäjät ovat todella mukavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti