keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Karkit

Emme aio antaa jokaiselle vieraalle tavallisia hääkarkkeja vaan pistämme pystyyn karkkibuffetin. Mietin mitä karkkeja haluaisimme. Mieheni haluaisi lätkäliigoja sekä samanlaisia hedelmäkarkkeja, mutta vanhempani olivat sitä mieltä, että paperipäällysteiset karkit eivät ole hyvä idea, koska karkkipapereita olisi joka puolella. Olisi hauska jos karkkibuffetkin olisi teemavärin mukainen, mutta voisi olla tylsää jos tarjolla olisi vain punaisia ja mustia karkkeja.
Ostin alkuviikosta ikeasta viisi karkkikulhoa hinta oli 1,95€/kpl. Haluasin löytää vielä punaiset läpinäkyvät kauhat karkkien ottamiseen.
Karkkipurkki ikeasta


2 kommenttia:

  1. http://blackblingwhite.blogspot.com/search/label/karkkibuffet

    Tuolta voit lukea meidän karkkibuffetista ja katsoa kuvia. Meillä oli paperipäällysteisiä karkkeja eikä kyllä paperit haitanneet yhtään ketään ;) Ja ennemminkin nimenomaan valitsisin jonkin tietyn väriteeman karkkeihin, sillä muuten ulkonäkö on melkoinen sillisalaatti ;)

    VastaaPoista
  2. Olen käynytkin lukemassa blogiasi aikaisemmin.
    Mietin itsekin pitäisikö olla vain väri teemaan sopivia karkkeja, mutta löytyyköhän tarpeeksi erilaisia karkkeja musta-puna teemalla. Pitää tutkia :)

    VastaaPoista